VERWARMING SANITAIR GAS WATER LOOD- en ZINKWERK
stofzuig2.jpg

Ruime ervaring in de

Installatie-branche

Centraal stofzuigen

Sjouwen met stofzuigers en altijd te korte,losliggende snoeren?
Dat is niet meer nodig met een centraal stofzuigersysteem.
Centraal stofzuigen houdt de lucht in huis schoon

Hygiënisch en gemakkelijk stofzuigen. Een gedachte die werkelijkheid wordt met een centrale stofzuiginstallatie.

Een krachtige stofzuig-unit wordt op een centrale plaats gemonteerd, bijvoorbeeld in een garage of een technische ruimte. Daarnaast worden op centrale plaatsen onopvallende stofzuigcontacten aangebracht voor een slang. Het enige wat u hoeft te doen is de slang inpluggen in een stofzuigcontact en stofzuigen. Waar u maar wilt.


Een conventionele stofzuiger blaast de opgezogen lucht terug de ruimte in. Hoe goed die lucht ook gefilterd is, ze bevat altijd nog kleine schadelijke stofdeeltjes zoals restproducten van de huisstofmijt, schimmels, bacteriën en pollen. Funest voor mensen die daar allergisch voor zijn, zoals carapatiënten.

Met een centrale stofzuiginstallatie kan iedereen opgelucht ademhalen. Want centraal stofzuigen is hygiënisch stofzuigen, zonder vieze lucht en zonder opdwarrelend stof. Een centrale stofzuiginstallatie blaast deze lucht naar buiten. Dit is niet alleen voor carapatiënten een verademing. Iedereen heeft baat bij schone lucht.    
Met aansluitingen op elke verdieping kunt u schoon, geluidsarm en grondig stofzuigen. U gebruikt daarbij een speciale lichtgewicht slang die u in een handomdraai aansluit in een wand- of vloerstofzuigcontact. Zonder te sjouwen met zware stofzuigers.     
Zowel de planning als de aanleg van een centraal stofzuig-systeem is bij Vroegh & Hobbel in goede handen.