VERWARMING SANITAIR GAS WATER LOOD- en ZINKWERK
P1010480.JPG

Ruime ervaring in de

Installatie-branche

CV - Ketels

Een nieuwe cv-ketel is een grote investering, daarom is de juiste keuze zo belangrijk. U beslist voor de komende 15 jaar over het warmte- en warmwatercomfort in huis. Neem het zekere voor het onzekere en zeg ja tegen Vroegh& Hobbel.
Uiteraard kunt u ons ook benaderen als u de CV installatie niet door ons heeft laten plaatsen en u ondervindt problemen met uw CV installatie. Wij zenden dan binnen 24 uur een ervaren monteur bij u langs, die de storingen voor u verhelpt.

Er is niets zuiniger en comfortabeler dan maatwerk. Nefit heeft zo'n uitgebreid assortiment cv-ketels, combi-ketels, boilers, zonneboilers en kamerthermostaten, dat wij als Nefit-dealer, altijd een installatie kunnen samenstellen die aansluit bij uw woon- en gezinssituatie, uw leefgewoonten en uw wensen: een Nefit Systeem op maat. Naast Nefit is Vroegh& Hobbel ook leverancier van Remeha-ketels.

Bij aanschaf van een cv-ketel denkt u waarschijnlijk op de eerste plaats aan verwarming. Maar warm water is net zo belangrijk. Ook al heeft uw huidige boiler of geiser het nog niet begeven, dan is dit toch het moment om te kiezen voor een HR-gestookte warmwater-voorziening.
Een nieuwe ketel is een hele investering en voor een beperkt bedrag meer haalt u ook een warmwatervoorziening in huis die werkelijk niets meer te wensen overlaat. Uw bad snel gevuld, niet meer lang wachten bij de keukenkraan, geen onplezierige verrassingen bij gelijktijdig tappen, warm water dat nooit opraakt. En het mooiste is: u bespaart nog energie ook.Nefit bracht als eerste fabrikant ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Al bijna 30 jaar is Nefit het meest verkochte merk in ons land: er zijn meer dan 2 miljoen toestellen geplaatst.
Links ziet u de Nefit ProLine HR. Deze ketel is in drie varianten leverbaar. In deze ketel is een nieuw type platenwisselaar toegepast, waardoor het rendement op warm water tot 10% hoger is dan wat gangbaar is. Daarnaast is dit toestel als enige in zijn klasse uitgerust met ProActive Plus: een concept met dubbele beveiligingen, extra sensoren en intelligente besturing, waardoor optimale werking wordt gegarandeerd.


 De nieuwe trend in compacte kwaliteit TrendLine is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en 'future proof'. Klaar voor de toekomst Vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A-label levert bovendien tot €800 besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Klaar voor biogas en uitbreiding met duurzame energie. TrendLine is uitgerust met de slimste software van dit moment, Intelligence Plus. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

De Nefit Topline is de stilste HR-ketel die ooit is gemaakt. Dit toestel heeft een electriciteitsbesparende modulerende pomp. Deze zorgt voor gelijkmatiger warmte in huis, waardoor u meer gas bespaart. Rechts ziet u de TopLine AquaPower HR-ketel: deze is voorzien van een voorraadvat voor warm water. Ook deze ketel kan geleverd worden in twee varianten. De AquaPower Plus heeft net zo veel 'power' ale een 80-liter boiler. Ideaal als u veel warm water wil tappen op meerdere tappunten tegelijk.
Naast deze combiketels kunt u ook kiezen voor een TopLine met een losse 120 liter boiler. Deze oplossing wordt meestal gekozen als u een stortdouche, jacuzzi of luxe bad heeft, en ook op andere tappunten verzekerd wil zijn van direct warm water.De Remeha Avanta (links) is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote. Deze kleinste Remeha is daarnaast uitermate energiezuinig en ontziet het milieu maximaal. Door de compacte vormgeving (60 x 40 x 29cm) en het geringe gewicht (25 kg) is deze krachtpatser op vrijwel iedere plek te monteren: aan het dunste wandje of zelfs in het keukenkastje. Bovendien is dit toestel ook geschikt voor propaan.     
De Remeha Calenta (rechts) is een hypermoderne, nieuw ontwikkelde HR-wandketel. Dit toestel kan worden geleverd in Combi en Solo-uitvoering. De Combi heeft een warmwatervoorziening.De Calenta is voorzien van een modulerende pomp waardoor er enerzijds bespaard wordt op electriciteit en anderzijds het stromingsgeluid van de radiatoren verdwijnt (lagere stromingssnelheden). Tests hebben uitgewezen dat de Calenta het hoogste jaarverbruiksrendement op tapwater levert van alle ketels in zijn segment: tot zo'n 93,7%.

De Vaillant ecoTEC plus combi hr-ketel combineert hoge kwaliteit, minimaal verbruik en optimaal warmtecomfort. Deze krachtige cv-ketel levert 8 tot 14,1 liter warm water (bij 60*) afhankelijk van de gekozen CW-klasse.

Betrouwbaar De bewezen betrouwbaarheid van deze modulerende cv-ketel resulteert in onbezorgd genieten van warmte en warm water tijdens het douchen of baden met een uiterst stabiele watertemperatuur. In combinatie met de calorMATIC 370 klokthermostaat kunt u uw complete comfortwens voorprogrammeren zodat u nooit meer hoeft om te kijken naar uw klimaat-beheersing. Tevens is de ecoTEC plus te combineren met de Vaillant auroSTEP zonneboiler waarmee u uw huis op een duurzame milieubewuste verwarmd.
Energiezuinig De ecoTEC plus heeft zuingheid hoog in het vaandel staan, deze ketel haalt zelfs warmte uit de rookgassen waardoor u tot wel 30% kunt besparen op uw stookkosten. Tevens is de ecoTEC plus voorzien van een enorm zuinige A-label pomp waardoor u over de levensduur van het toestel tot €750 euro kunt besparen.
Comfortabel Voor elke warmte behoefte heeft de ecoTEC plus een passend antwoord. Of u nu een waterbesparende douchekop heeft of een 2-persoonsbad. De ecoTEC plus is beschikbaar in de comfortklassen CW 3, 4, 5, 5+ en 6. De 5+ biedt u een royale 18 l/min en met de CW 6 vult u het ligbad tijdens het tandenpoetsen.
Slimme techniek Dankzij de automatische deellastinstelling is het toestel continu aan het berekenen of het zuiniger kan presteren. Het gehanteerde vermogen wordt dus bepaald aan de hand van uw stookgedrag. Uw toestel stelt zichzelf zuiniger in zonder enige handeling.
Eenvoudige bediening De Vaillant hr-ketels hebben een groot blauw verlicht display. Hierop kan eenvoudig de status van de hr-ketel worden uitgelezen. Om het maximale rendement uit uw hr-ketel te halen kiest u ook voor een Vaillant calorMATIC thermostaat, mooi vormgegeven en eenvoudig te bedienen.
Duurzaam meer warm water Wilt u nog meer comfort en tegelijkertijd een hoger rendement? Kies dan voor een cv-ketel in combinatie met de auroSTEP plus zonneboiler. De zonnewarmte biedt u duurzaam meer warm water en een besparing die kan oplopen tot 55%. Met 1 of 2 collectoren voor kleine en grote huishoudens biedt ook de auroSTEP plus een oplossing op maat.Hoeveel comfort verlangt u?
In acht van de tien gevallen kiezen mensen automatisch voor een HR combi-ketel, maar er is een groot verschil in comfort tussen combi's en systemen met losse boilers. Bij welke combinatie u zich het lekkerst voelt, is onder meer afhankelijk van uw woon- en gezinssituatie en uw leefgewoonten.

Service & Onderhoud
Als officieel dealer van zowel Nefit als Remeha is Vroegh& Hobbel altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en staan wij borg voor een snelle en goede service, waarbij op volledige ondersteuning van de fabrikant kan worden gerekend.
Wij zijn bekend met de geavanceerde techniek die in de toestellen wordt gebruikt en beschikken bovendien over het juiste gereedschap en de juiste onderdelen om eventuele reparaties snel en deskundig uit te voeren.

Het kiezen van de juiste ketel
Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Om een indicatie te krijgen klikt u op de Advies op Maat.