VERWARMING SANITAIR GAS WATER LOOD- en ZINKWERK
compact 4.JPG

Ruime ervaring in de

Installatie-branche

Radiatoren

Het meest bekend is de paneelradiator. Deze radiator heeft een belangrijke face-lift ondergaan: hij is voorzien zijn van een luxe omkasting. Compactradiatoren zijn in feite gewone paneel-radiatoren die voorzien zijn van een luxe omkasting. Deze omkasting bestaat uit sierlijsten op de boven- en zijkanten waardoor het inwendige aan het oog wordt onttrokken. Dit geeft de radiator een compact en decoratief accent tegen een geringe meerprijs. Op de afbeeldingen ziet u de Radson Kompakt. Het voordeel van deze radiator is dat hij beschikt over 6 aansluitpunten en -als alle compactradiatoren- over een verborgen buissysteem.

Ook het kraanlichaam is geïntegreerd: alleen het aansluitpunt steekt uit de omkasting. De buizen bevinden zich achter de beplating van de radiator: dus uit het zicht. De aan- en afvoerbuizen kunnen rechtstreeks de vloer in, waardoor er geen ontsierende buizen zichtbaar zijn.


In veel gevallen gaat de voorkeur uit naar een radiator met een bijzondere vormgeving. De designradiator is in verschillende uitvoeringen leverbaar.
Hier ziet u twee uitvoeringen van een kolomradiator. Voor de badkamer is zelfs een radiator leverbaar waarop de spiegel is bevestigd. Hierdoor heeft u nooit meer last van een beslagen spiegel.

De standaardkleur van de decoratieve radiatoren is meestal wit of gebroken wit, maar met enkele weken levertijd kunnen deze radiatoren in elke kleur worden geleverd die u maar wilt. Bijvoorbeeld precies de kleur van uw badkamer. gordijnen of juist in een contrasterende kleur.

De vloerconvector (rechts) wordt vaak toegepast voor schuifpuien zodat men vrij in-en-uit kan lopen. Bijpassende roosters, die de warmte doorlaten, zijn in verschillende tinten leverbaar.     
De plintradiator (links) houdt de ramen vrij van condens. Omdat het een laag model is wordt het zicht naar buiten niet belemmerd.