VERWARMING SANITAIR GAS WATER LOOD- en ZINKWERK
DSC03614.JPG

Ruime ervaring in de

Installatie-branche

Sanitair

Was vroeger de badkamer (als die er al was) maar een bijzaak, tegenwoordig is het een belangrijke plek geworden: niet alleen een plaats voor de dagelijkse lichaamsverzorging, maar ook een plek om te kunnen ontspannen. Dat kan een frisse douche zijn, of lekker relaxen in het ligbad of in een luxe whirlpool.

Op gebied van sanitair kan Vroegh & Hobbel u een scala aan mogelijkheden bieden. Door een goede samenwerking met een groot aantal leveranciers kunnen wij u diverse soorten sanitaire installaties leveren, welke vakkundig door ons geinstalleerd zullen worden.
Wij hebben voor u speciale introductiekaarten om bij verschillende leveranciers (groothandel) een kijkje te nemen. U kunt daar ook gedegen advies krijgen en met ons overleggen over de plaatsing van het gekozen sanitair.

Badkamerinrichting is een kunst op zich. Onze ervaring leert, dat mensen vaak teveel in een kleine ruimte willen proppen. Dit doet echter af aan het comfort. Bovendien moet er bij de inrichting van een badkamer rekening worden gehouden met de aanwezige leidingen, met ramen en met de plaats van de deur. Redenen, waarom het nuttig kan zijn met onze medewerkers te overleggen. Als u concrete, serieuze plannen hebt, kan Vroegh & Hobbel ook tekeningen voor u maken.
Het is ook mogelijk de badkamer om te toveren tot ultiem kuuroord. Zo zijn er baden met lichttherapie, luxe stoomcabines en masserende douchekoppen in de badkamer te vinden. En ook de sauna krijgt steeds vaker een speciale plek in de badkamer.     
            
Vroegh & Hobbel is ook de aangewezen installateur voor bijvoorbeeld een aangepast toilet. Dit kan variëren van een speciaal verhoogd toilet (seniorentoilet) tot aanvullingen en aanpassingen voor gehandicapten en rolstoel-gebruikers.